Hotel L'Aüt

~~L´ HOTEL L´AÜT VA OBRIR LES PORTES AL PUBLIC A L´ ANY 1978 DE LA MA DE LA SENYORA CONSOL NORAY  CIERCO AL CAP DEVANT DE LA CUINA I EL SEU MARIT RAMON BISEN ARDANUY  AMB EL DESITG I LA IL.LUSIO DE FORMA UN NEGOCI PELS SEUS FILLS QUE SON ELS QUE ARA REGEIXEN EL NEGOCI ACTUALMENT EN XAVIER , RAMON I JOSEP.
         
 EN XAVIER  ES EL QUE PORTA EL PES DE  LA NOSTRA CUINA TÍPICA DE MUNTANYA AMB VERDURES DE LA ZONA,ESCUDELLES,PLATS EL.LABORATS AMB LES MILLORS CARNS  TANT SIGUI A LA BRASA COM ESTOFADES AMB ELS BOLETS DE TEMPORADA QUE PODEN GAUDIR EN ELS NOSTRES PLATS PER ASSABORIR EN EL VOSTRE PALADAR.
 
 EN RAMON ES EL SEGON DELS GERMANS QUE ES DEDICA A LA CRIA DE LA MES PREUADA CARN DE VEDELLA ECOLÒGICA, QUE NEIX, CREIX I S’ENRIQUEIX EN AQUESTES MUNTANYES QUE ENS ENVOLTEN I QUE OFEREIXEN EL MENJAR MES SA PER AQUESTS ANIMALS, DE LA QUAL SURT AQUESTA CARN TAN EXQUISITA QUE PODREU ASSABORIR EN EL NOSTRE RESTAURANT.
 
 EN JOSEP ES L’ULTIM DEL GERMANS QUE ES DEDICA A QUE ELS NOSTRES CLIENTS ES TROBIN COM A CASA SEVA, A DONAR TOTA AQUELLA INFORMACIÓ QUE PUGUIN DEMANAR  ENVERS SIGUI SOBRE LA NOSTRA CUINA COM EL NOSTRE ENTORN TANT MAGNIFIC, PATRIMONI DEL CONJUNT  ROMANIC, PARC NACIONAL DE AIGÜES TORTES I TOTES AQUELLES INSTAL•LACIONS I MONTANYES  QUE ENS ENVOLTEN.

 EN NOM DE TOTA LA FAMÍLIA DESITGEM QUE GAUDEIXIN DE LA NOSTRA CUINA, AMABILITAT I SOBRETOT DE TOT ALLÒ QUE ELS I PUGUI FALTAR EN QUALSEVOL MOMENT TANT SIGUI EN LES NOSTRES HABITACIONS O  RESTAURANT.

 GRACIES PER VISITAR-NOS I ESTAR ENTRE NOSALTRES.